Bouwprojecten en realisaties

Nieuwbouw, renovatieprojecten en het onderhoud van bedrijfspanden: Averesch is al jaren vaste partner voor de ontwikkeling en realisatie van verschillende bouwprojecten. Nieuwbouw en renovatie, voor ons is geen uitdaging te groot. Voor ons is ieder project uniek; maatwerk waarbij kwaliteit centraal staat.

Voor ieder bouwproject een oplossing

Complexe situaties, daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij zien geen problemen, enkel uitdagingen. Onmogelijk? Dat woord staat niet in ons woordenboek. Wij denken in oplossingen en met onze eigenzinnigheid en trots maken we het onmogelijke mogelijk.

Averesch maakt,

Averesch realiseert,

Averesch doet,

Van vakantiewoningen op Texel en een Railcenter in Amersfoort tot het Centraal Station in Amsterdam: Averesch neemt de verantwoordelijkheid voor het hele project, van start tot oplevering. En ook daarna blijven we in beeld voor nazorg en onderhoud. Jouw project is onze zorg.

Wat kun je verwachten?

We zijn geen traditionele bouwontwikkelaar. Geen standaardprojecten of -innovaties, maar maatwerk vanaf de eerste dag. Wij ontwikkelen diverse, uiteenlopende projecten. Stuk voor stuk uniek. Daarom onderzoeken we de haalbaarheid en kijken we vervolgens of het past binnen het budget. We zijn vanaf moment één betrokken, sturen bij waar nodig en leveren altijd op wat jij voor ogen had. Wij zijn jouw vaste partner voor unieke bouwprojecten.

Filters

Status project

Project

Soort werk

Werk

Verbouwing huisartsenpraktijk Deventer

Appartementen Koornstraat Hilversum

2e Daalsedijk Utrecht

Medisch Centrum Weesp

Twee vakantiewoningen Texel

Medisch Centrum Herenwaard Rotterdam

Samen het volgende project ontwikkelen en realiseren?